villainen_kelim_tyynykelim_kuviollinen_tyynykelimkuviollinen_tyyny

Ruskeaa, joo ei kiitos. Näin olisin luultavasti vastannut, jos joku olisi tuputtanut väriä vuosi sitten. Koska rakastan puuta, ruskean eri sävyjä puun muodossa on kodissa aina ollut. Teakia, tammea ja koivua. Kaikkia iloisena sekamelskana. Muuten väri on ollut aika pitkään pannassa. Ei enää. Viime vuoden loppupuolella ostin ujosti ripauksen uutta trendiväriä kirpputorilta. Nyt sitä tuli lisää, kun tein löydön omasta kaapista. Kaapin uumeniin unohtuneet ruskeakuviolliset kelimtyynynpäälliset on tuliaisia Ecuadorin matkalta. Vanhat päälliset, mutta pitkän ajan jälkeen näyttää silmään ihan uusilta. Joskus tavaroiden hilloaminen siis kannattaa. Tyynyjen mukana mieleen tulvahti hienoja muistoja yhdestä ikimuistoisimmasta matkasta. Tässä kohtaa on pakko antaa muutama ylistyssana Ecuadorille. Se on kaunis, monipuolinen ja upea aktiivilomakohde Etelä-Amerikan länsiosassa. Inkakulttuuria, koskenlaskua, vuorelle patikointia (Cotopaxi), yöpyminen Amazonin sademetsässä ja rantaloma rannikolla. Niitä haikailen, kun katson uusia, vanhoja, trendivärisiä tyynyjäni. Ja poden pahaa, pahaa matkakuumetta.

* * *

Brown is back! After a while it looks good again. As a happy surprise, I found these pillow covers from my closet. They are souvenirs from the most memorable trip to Ecuador years ago. Now I have new trend color and great memories in my living room.