Nokkalan_Majakka_kahvilaNokkalan_Majakka_rantakahvilarantakahvila_Matinkylassarantakahvila_Nokkalan_Majakka

Harmaa ja sateinen päivä ei ole ehkä se paras päivä käydä tutustumassa uuteen merenrantakahvilaan. Kävinpä kuitenkin, malttamaton ja utelias kun olen. Nokkalan Majakka on Matinkylän venesatama-alueelle hiljattain avattu rantakahvila. Puuverhoiltu komistus ihan veden äärellä. Kyllä, ehdottomasti tervetullut lisä Espoon rantakahviloihin, jotka tuppaavat olemaan kesällä tupaten täynnä. Sisätila on suhteellisen pieni ja se täyttyi ainakin lounasaikaan nopeasti. Päivittäin tarjolla on kolme lounasvaihtoehtoa. Kokeilin rapu-fenkolisalaattia, joka oli maukas, mutta ei ihan täyttänyt jouluherkkujen venyttämää vatsaa. Hyvälle valikoimalle makeita herkkuja onnistuin sanomaan ei. Lasitetulla ja lämmitetyllä terassilla tuoksui ihanasti puu. Isoista ikkunoista avautuvat maisemat meren suuntaan on kyllä upeat, oli sää mikä hyvänsä. Majakan katolla on myös terassi, joka on avoinna kesäisin. Muutoin kahvila on auki koko vuoden ympäri. Ihan vierestä lähtee saaristovene, joten ennustan tälle paikalle kesäaikaan melkoista vipinää. Kattoterassi on ihan pakko tulla testaamaan.

Nokkalan Majakka, Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo

* * *

There is a new nice cafe Nokkalan Majakka in Matinkylä waterfront. I suggest to visit. The view is lovely.