rottinkinen peilivanha_rottinkipeili

Ennen kuin vuosi ehtii vaihtua on aika esitellä vuoden viimeinen ja kolmas sisustushankinta, joka on samalla ehdottomasti yksi vuoden parhaista second hand löydöistä – rottinkinen vintage peili. Jo toinen peili tälle vuodelle. Tunnustan, ilmassa taitaa olla jonkun sortin peilihulluutta. Jokunen vuosi sitten iskin silmäni vastaavanlaiseen peiliin Kaunis Arki antiikkiliikkeessä, joka sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Sinne se jäi, ja myös mielen sopukoihin. Kun löysin samanlaisen osto-ja myyntiliikkeestä Pohjanmaalla, oli vaikea pidätellä intoa. Hinnan kuultuani pysyin hädin tuskin nahoissani. Peili maksoi kolmasosan siitä, mitä vastaavat yleensä maksavat. Siis todellinen löytö! Kuin vahingossa, tummunut rottinki sopii värinsä puolesta ihan täydellisesti yhteen kotimme väliovien kanssa. Kulunut vuosi on hemmotellut harvinaisen hienoilla second hand löydöillä. Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Muutoksia on luvassa ainakin lastenhuoneeseen ja vanhojen Artekin keittiön tuolien metsästys jatkuu edelleen.

Vuoden kaksi muuta sisustushankintaa löydät postauksista:

Vuoden eka sisustushankinta

Artek second hand tuolit

 

Iloista vuoden vaihdetta!

* * *

One of my best second hand findings this year is this vintage rattan mirror.  I Love it!