jouluasetelmahimmelijulistepiparkakku

Valkoinen amaryllis, kynttilöitä ja ripaus messingin kimallusta. Ja tietysti jokunen vuosi sitten hankittu Laakea Interiör:sin Himmeli-juliste keittiön seinälle. Sellainen on meidän joulu tänäkin vuonna, minimalistinen joulu. Kuvissa vilahtaa pari hiljattain hankittua messinkistä ihanuutta. Nuancen pelkistetty kynttilänjalka on tuliainen Kööpenhaminan reissulta ja messinkinen amppeli on löytö kirppikseltä. Näköjään vuoden ensimmäisestä sisustushankinnasta alkanut ihastus messinkiin ei ota laantuakseen. Jännä nähdä mihin sitä hurahtaa ensi vuoden aikana.

Mutta pienen viisaan poikani sanoja lainatakseni, joulun tunnelma syntyy piparin tuoksusta, glögistä ja kynttilöistä. Niillä mennään.

Ihanaa ja leppoisaa joulun aikaa!

* * *

Christmas flower, candles and hint of brass. That is our minimalistic Christmas this year. As my little son said, the spirit comes from the smell of gingerbread, glogg and candles. That is so so true. Merry Christmas!