teeitse_tuunaus_heijastimelle

Mikä olisi parempi ja hyödyllisempi lahja kuin hengenpelastaja? Jo parina vuonna ollaan lasten kanssa tuunailtu heijastimia omiin tarpeisiin ja joululahjoiksi. Heijastimia kun ei koskaan voi olla liikaa. Nyt, kun pimeys on syvimmillään, ajattelin jakaa toistamiseen tämän kukkaroystävällisen lahjavinkin.

Heijastimen tuunaamiseen tarvitaan: heijastin, narua, kiinnitysklipsi, valmis korttipohja, washiteippiä ja sakset. Kaikki tarvikkeet löytyvät askartelukaupoista.

Solmi naru kiinni ripustusklipsiin kaksinkerroin. Pujottele helmet nauhaan ja solmi narun toinen pää heijastimeen. Lopuksi pujottele narun päät nätisti piiloon helmien sisäpuolelle ja kiinnitä heijastin koristeltuun korttipohjaan.

Näin helposti saa perusheijastimestakin tehtyä kivannäköisen joululahjan!

* * *

A small tip how you can decorate reflectors.