Meidän pikkuruisen wc:n pähkinän värinen allaskaappi alkoi kirvellä silmää. Siitä se oikeastaan lähti, WC:n muutos minibudjetilla.

allaskaapin lankavetimet

Alkuperäinen ajatus oli tilata Idolta uudet valkoiset ovet allaskaappiin, mutta koska ne olivat hyvässä kunnossa, päätin kokeilla niiden maalaamista. Hioin ovet ensin kevyesti hiekkapaperilla ja pohjamaalasin ne kertaalleen tartuntapohjamaalilla. Sen jälkeen maalasin ovet kahteen kertaan puolihimmeällä kalustemaalilla. Maalaamiseen käytin pientä telaa. Lopputulos on varsin hyvä, eikä juuri kalpene uusille oville.

pienen wc:n muutos

Samalla vaihdoin myös vetimet. Uudet, ovissa oleviin reikiin sopivat yksinkertaiset lankavetimet löysin Helakaupasta. Peilikaappien vetimistä päätin luopua kokonaan sormenjälkienkin uhalla.

wc:n muutoswc_muutos_ennenjajalkeen

Wc:n muutos syntyi varsin pienellä budjetilla. Ainoa kuluerä tuli uusista vetimistä, sillä maalaamiseen käytin kaapeista löytyneet maalinjämät. Kaikkein näkyvin muutos, pähkinän väriset ovet jäivät valitettavasti kaikessa hässäkässä dokumentoimatta. Voin kuitenkin kertoa, että wc:n ilme on valkoisten ovien myötä selkeästi raikkaampi ja valoisampi. Ja vedinratkaisujen ansiosta myös minimalistisempi. Pienellä vaivalla ja budjetilla voi siis saada aikaan näkyviäkin muutoksia. Happy me!

* * *

I made a small face lift for our toilet to make it look more minimalistic and brighter. I painted the wood colored cabinet doors white and changed also the handles. Small budget, but visible change. Happy about it!