teemujarvi_kalenteri2017teemujarven_seinakalenter2017teemujarvi_kalenteri

Elämä ei pysy järjestyksessä ilman kalenteria. Niitä saa mieluusti olla useampia. Yksi pitää olla jääkaapin ovessa, johon tuherretaan koko perheen menot. Sitten on niitä, joihin ei missään nimessä saa kajota kynällä. Teemu Järven forest greetings 2017 seinäkalenteri kuuluu niihin. Se ei ole pelkkä kalenteri, vaan kahdentoista kuvan taideteos. Kuukausilehdillä seikkailee suomalaisia metsän eläimiä. Suloinen kettu löytyy meiltä jo entuudestaan julisteen muodossa. Malttamattomana laitoin uunituoreen kalenterin heti esille. Nyt kelpaa tuijotella työpisteen seinää. Ja odottaa vuoden vaihtumista.

* * *

I got forest greetings calender 2017 from Finnish artist Teemu Järvi. It has beautiful pictures of the fauna in the Finnish forests.