Pienen lakon jälkeen on taas kova into päällä kiertää kirpputoreja. Pääsin hiljattain koluamaan Seinäjoen kirppikset ja yllätyin iloisesti. Tarjonta ja hintataso päihitti pääkaupunkiseudun mennen tullen. Tässä vinkkejä sisustusshoppaajalle muutamista käymisen arvoisista paikoista.

 

Joupin Kirppis ja Antiikki

Karvarinkatu 2, Seinäjoki, Joupin Kirppis

Yli 1400m2 kokoinen hulppea halli ja monta houkuttelevaa hyllymetriä, joiden koluamiseen kannattaa varata aikaa. Leveillä käytävillä mahtuu kivasti kulkemaan ja valoakin piisaa. Lähdin metsästämään vanhempaa sisustustavaraa ja sitä olikin hyvin tarjolla. Hallin takaosassa on vielä erillinen tila huonekaluille.

Joupin kirppis Seinäjokijouåin kirppis ja antiikki

SPR – Kontti Seinäjoki

Laturitie 2, 60510 Hyllykallio, Seinäjoki, SPR

Punaisen Ristin Konteissa on ilo kierrelllä, kun tavarat on siististi esillä ja ne löytää vaivattomasti omilta osastoilta. Näin oli Seinäjoen Kontissakin. Mieleen jäi runsas ja hyvä lamppuvalikoima.

SPR Seinäjokispr kontti seinajoki

Seinäjoen Ykkösbasaari

Teollisuustie 18, Seinäjoki, Ykkösbasaari

Ykkösbasaari oli iloinen yllätys! Ihanan avara, valoisa ja siisti kirpputori on Seinäjoen teollisuusalueella. Myynnissä oli ihan selkeästi kierroksen ”tuoreinta” tavaraa. Tilan takaosassa on myynnissä myös uusia piensisustusesineitä. Hauskana yksityiskohtana on helmihylly, josta voi ostaa Etelä-Pohjanmaan kiinnostavimpien bloggaajien tuotteita.

Seinäjoki YkkösbasaariSeinäjoki ykkösbasaariykkösbasaari bloggaajahylly

Lakeuden Shoppis

Teollisuustie 10, Seinäjoki, Lakeuden Shoppis

Lakeuden Shoppiksessa on myynnissä vaatteita ja kodin tavaraa sulassa sovussa. Huonekaluille ja matoille on pyhitetty omat osastonsa, ja keräilyaarteita voi tonkia vitriineistä.

Lakeuden shoppis kirpputoriLakeuden shpoppis kirpputori Seinäjoki

Loppuun on pakko mainita vielä Fida.  Ahtaan oloinen myymälä jäi kuvaamatta, mutta varsinkin tekstiiliosasto on koluamisen arvoinen!

Fida, Kärrääjänkatu 3, Seinäjoki

Ja kuten arvata saattaa, en todellakaan palannut tältä reissulta tyhjin käsin.

* * *

Greetings from flea markets in Seinäjoki. From these places I found the best second hand souvenirs ever.