Flamingot nyt seinässä!

Vähän aikaa sitten kerroinkin jo suunnitelmistani tapetoida tytön huoneen yksi seinä ihanalla flamingotapetilla. Vähän alkuun jännitti, että miten tuo tapetointi oikein sujuu, mutta hyvinhän se sitten meni. Näiden non-woven -tapettien etuna on, että liisterin voi levittää suoraan seinään ja sen jälkeen vuota kerrallaan asetellaan vain seinään kiinni. Mitään vettymistä ei siis tarvitse odotella eikä taistella liisteröityjen tapettiluiskien kanssa.

Mä kyllä tykkään, mitä mieltä te olette? Tavarat on vähän vielä ”heitettyinä” tuossa huoneessa, joten kunhan vielä jaksetaan minin kanssa asetella niitä paremmin, niin sitä kivemmaksi tämä vielä muuttuu 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti