Soda Stream | Naistenpäivän arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: SodaStream
Hyvää naistenpäivää leidit! Tänään haastan teidät kertomaan tarinan — kuka nainen on vaikuttanut sinuun, sinun elämääsi tai asenteisiin eniten?

Kommenttien joukosta arvon yhdelle onnelliselle SodaStreamin Spirit hiilihapotuslaitteen sekä  SHE-pullon.  Laitteen värin voittaja saa valita itse (musta tai valkoinen). Arvonta alkaa nyt, ja päättyy perjantaina 15.3.2019!

Minä olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että ympärilläni on paljon upeita naisia. Jokainen on tuonut  elämänviisautta; osa on opettanut minulle sen, että omasta naiseudesta saa ja pitää olla ylpeä, ja että voi olla naisellinen ilman että se tarkoittaisi epätasa-arvoiseen kohteluun suostumista. Osa heistä on näyttänyt esimerkillään sen, miten sukupuolesta riippumatta on mahdollista saavuttaa mitä vain, jos osaa olla päättäväinen ja vahva. Osa taas on opettanut lempeyttä, äidillisyyttä ja herkkyyttä,  mikä on tärkeää ihmissuhteissa.

Näiden ihanien naisten lisäksi muistan vielä elävästi lapsuudesta erään julkisuuden henkilön, joka säväytti; Prinsessa Diana. Ehkä sen takia, että hänessä yhdistyi samaan aikaan vahvuus ja heikkous. Hän oli omalla tavallaan äärimmäisen kiehtova hahmo, joka rikkoi totuttuja rajoja lempeästi.
Lisäksi tekisi tietenkin vastata jotain tosi kliseistä, vaikka että Äiti Teresa 😀 Mutta jos nyt ollaan raadollisen rehellisiä, enemmän minun elämään ja asenteisiin on vaikuttanut Sinkkuelämää -sarjan Samantha Jones kuin Äiti Teresa 😀 😀 Kuulostaa lie pahalle, mutta näin se vaan on 😛
Lisää tarinoita voi jakaa SodaStreaming Instagramissa!

SodaStream toivoisi naisten tekevän ympäristöystävällisen muutoksen siirtymällä kertakäyttöisistä juomapulloista uudelleenkäytettäviin. SodaStream-laitteella kuluttaja voi itse valmistaa kuplavettä ja virvoitusjuomia hanavedestä.

Pidän tästä SHE-juomapullon ideasta ja ulkoasusta pakkauksineen. SodaStream jakaa Naistenpäivän kunniaksi rajatun määrän näitä uudelleenkäytettäviä juomapulloja juhlistaakseen naisia, jotka ovat saaneet aikaan muutoksen ja rohkaisseet kaikkia naisia puolustamaan tärkeänä pitämiään asioita. SHE-pullon viesti on se, että ”hän muutti maailmaa, nyt on minun vuoroni”.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti