VINKKI TULPPAANIEN HOITOON

Tulppaanikausi on taas täällä ja niitä onkin mukava tuoda aina kotiin kauppareissulta. Tulppaanien hoitoon löytyy varmasti monenlaisia ohjeita, mutta ajattelin kertoa oman vinkkini joka toimii takuuvarmasti. Tällä välttyy veltoilta tulppaaneilta, ne kestävät pidempään ja niiden asettelu on huomattavasti helpompaa. 
Kun seuraavan kerran ostat kaupasta tulppaanikimpun, älä avaa muovikäärettä. Ota tulppaanien varret alhaalta esille ja leikkaa niihin uusi imupinta. Älä myöskään poista niissä olevaa kumilenkkiä, vaan laita tulppaanit muoveineen ja kumilenkkeineen maljakkoon ainakin tunniksi. Itselläni ne tahtovat unohtua siihen koko illaksi, mutta ei siitä haittaakaan ole. Kun tulppaanit ovat saaneet tuen kanssa ottaa uusien imupintojen avulla vettä, voi muovin poistaa. Kumilenkin voi jättää jos kimppu tarvitsee tukea pysyäkseen muodossa. 
Tämä ohje taitaa löytyä kyllä joidenkin tulppaanikimppujen muoveista, mutta jos et ollut tätä vielä kuullut niin kannattaa kokeilla. 
Muita tulppaanien ystäviä?

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti