Lastenhuoneen kuvauksissa

Erilaisten työtehtävien parissa ollaan tässäkin postauksessa, sillä tuossa ennen joulua pääsin toteuttamaan mukavan kuvauskeikan. Kuvasin ihastuttavan lastenhuoneen, jonka on toteuttanut sisustusalan opiskelija Jenny Poikela asiakkaansa kotiin. Taas niin mukava työtehtävä, että ei tästä työstä voi muuta kuin nauttia ♥

Aivan ihastuttava huone eikö vain? Huoneesta voi ammentaa paljon inspiraatiota ja ideoita ja voin kertoa, että huoneen todellinen käyttäjä oli aivan haltioissaan kun viimein kuvausten päätyttyä hän pääsi tutkimaan huonetta 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti