Minun tekemää keramiikkaa

Aloitin tänä syksynä uuden harrastuksen, keramiikan. Olin haaveillut tästä jo pari vuotta, mutta nyt viimein oli sen aika. Savi on kiehtova ja koukuttava materiaali. Olen päässyt vasta alkuun ja opittavaa on vielä paljon. Tällaista on kuitenkin syntynyt käsistäni tässä syksyn aikana. 

Sunnuntain aamiainen ja tuoreet sämpylät oli aika täydellinen yhdistelmä näihin astioihin, joissa näkyy minun käden jälki. Astiat ovat tarkoituksella käsintehdyn näköisiä, rosoisia. Luovuuden puuskassa tehtyjä.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti