Olohuoneen lämmössä

Yksi kodin lempitiloista on ehdottomasti olohuone. Sinne on kaikilla hyvä kerääntyä katsomaan tv:tä, sohvalle pötköttelemään, lattialle leikkimään, vähän syömään välipalaa tai herkkuja, tai pelailemaan puhelimella. Lasten kaveritkin tykkää meillä syöksyä suoraan sohvalle, siellä parhaillaankin istutaan kahdestaan tuossa nurkassa ja kikatus kuuluu. 
Ihanaa kun kaikki viihtyvät, vaikka aina yritänkin pitää tuon olohuoneen leikkivapaana alueena. Viimeistään illalla on tavoitteena kerätä sieltä ylimääräiset pois ja sitten nauttia kauniista asioista. Ja niitä kauniita mukavia asioita keräänkin ympärille. Vähän niinkuin tuossa joku aika sitten kirjoitin, että kauniit kuvat luovat onnellisuutta, niin myös kaikkia iloa tuottavat asiat ympärillä pätevät samaan. On ihana joskus istahtaa sohvalle ja katsella vaikkapa tuon hyllykön sisältöä. Kauniit asiat ilahduttavat.

Tietenkin materian edelle ajaa se seikka, että koko perhe viihtyy olohuoneessa ja sen lämmössä. Nyt on myös uusi pehmeä matto lattialla (vaikka olin jo vannonut ettei meille enää koskaan tule pitkänukkaista mattoa), joka kivasti varpaita lämmittää.
Erityisesti näin lauantai-iltana siisti ja kutsuva olohuone ilahduttaa. Hyvän ruuan, viinilasillisen ja saunan jälkeen tuohon sohvalle on niin mukava mennä..! ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti