Kauniit kuvat luo onnellisuutta

Sisustuslehtiä on mukava selata ja saada sieltä ideoita omaan kotiin. Itse koen että hyvän sisustuslehden tunnistaa siitä herättääkö se minkäänlaisia tuntemuksia. Minusta on aivan ihana inspiroitua kauniista lehtikuvista ja tuntea kun oma luovuus herää. Hyvän lehden selattua pää on täynnä ideoita ja oivalluksia. Oikeastaan sama pätee silloin, kun on löytänyt hyvän instagram tai pinterest -tilin, jossa kuvat ovat toinen toistaan kauniimpia.

Minulle sisustuslehdet ja kuvapalvelut ovat pääasiassa inspiraation ja luovuuden lähde, mutta toki niiden avulla pysyy myös tietoisena vallitsevista trendeistä. Hyvän sisustuslehden kanssa on myös mukava rentoutua ja uppoutua haaveilemaan vaikkapa siitä unelmatalosta. Parhaissa kuvissa on täydellinen tunnelma ja värimaailma. Sellainen josta tulee ihan oikeasti hyvä olo. Sellainen jonka ansiosta mieli huokuu onnellista tunnetta.

Mitä kauniit sisustuskuvat sinulle merkitsevät? Näyttävätkö ne vain kuvilta vai antavatko ne jotain katsojalle? Sisustuskuvathan ovat periaatteessa vain kuvia esineistä ja asioista, voiko ne tehdä ihmistä onnelliseksi?

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti