Upea persoonallinen koti vanhassa koulussa

Pääsin taas tässä taannoin vierailemaan niin persoonallisessa ja uniikissa kodissa, että sen ovet on avattava täällä blogissakin. Vanhaan kouluun rakennettu koti, majoitusalan yritys, kotieläinpiha ja kampaamo muodostivat yhdessä niin ainutlaatuisen paikan että tuskin on toista vastaavaa olemassa. 
Sisälle päästyäni katse vain liikkui upeiden tilojen välillä ja en voinut olla ihastelematta rohkeita värejä ja kauniita kalusteita. Tila oli äärettömän kodikas ja kaunis!

Olohuone ja ruokailutila muodostivat selkeästi kodin sydämen, jossa oli niin aito ja lämmin henki. Iso tila oli täytetty juuri oikealla tavalla ja ikäänkuin jokainen huonekalu, matto ja sisustusesinekin oli tuolla kuin kotonaan, juuri oikeassa paikassa.

Oleskelutilojen välittömässä läheisyydessä oleva aulatila on sisustettu myös ihanan lämpimästi ja kodikkaasti. Nämä perheen omat tilat sijaitsevat talon ylemmässä kerroksessa.

Päämakuuhuone oli myös kerrassaan upea näky. Musta ja kulta, punainen ja valkoinen tekevät tilasta todella ylellisen mutta silti niin kutsuvan.

Pienen lapsen huone ja työhuone jatkoi samaa tummaa väriteemaa ja rohkeaa värien käyttöä.

Talossa oli myös niin ihastuttavaa se, että jopa portaikoista löytyi ihania yksityiskohtia ja kaikki rakkaudella laitettuja.

Koulun liikuntasali on muutettu asiakkaiden olohuoneeksi ja joogasaliksi, jossa oli myös niin seesteinen tunnelma. Tässä paikassa on osattu muuttaa isot tilat lämpimiksi ja kodikkaiksi.

Kaunis ja iso koti, jossa on nähty paljon vaivaa. Tämä upeus on kuitenkin vapautumassa seuraavalle omistajalle, joten talon tarina jatkuu taas kenties uudessa muodossa..! 
Oli ilo päästä stailaamaan ja viimeistelemään sisustusta tässä kodissa.
Kaikki kuvat Hannu Uusitalo

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti