Nojatuoli

Nojatuoli, kaluste josta olen haaveillut jo monta vuotta. Nyt viimein olen saanut hankittua meille sellaisen ja todella ihanan sellaisen. Elloksen valikoimassa on ollut tällainen jo pidemmän aikaa, mutta se on loppuunmyyty jo monta kertaa. Tällä kertaa en jäänyt ilman tuolia!

Palma -nojatuoli beigen värisenä on meille täydellinen. Murrettu ja ihanan lempeä beige taittaa vaaleanpunaiseen ja tuo sopivasti lämpöä sisustukseen. Tuolin kevyt jalkarakenne sopii matalan ja massiivisen sohvan rinnalle kivasti. Vaikka kalusteita on nyt monenlaisia, on olohuone silti mielestäni oikein toimiva ja nojatuoli sitoo kokonaisuuden yhteen. 
Olohuone on nyt siis järjestyksessä, kotia on siivottu pitkin viikkoa ja viikonloppu edessä. Aika mukava asetelma..! Mukavaa viikonloppua sinne teillekin!

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti