Ekaluokkalaisen huoneessa

Kotimme kaikki makuuhuoneet ovat kokeneet muutoksia viime aikoina, joten luvassa on huonekierros. Ensimmäisenä vuorossa ekaluokkalaisen huone.
Koko muutos lähti siitä, että tytöt halusivat omat huoneet, erityisesti tuleva koululainen ja eskarilainen. Samalla itseä houkutti taas ajatus siitä, että muutoksen myötä me saataisin isoin makuuhuone käyttöön. Sen laittaminen on vielä kesken, mutta täytyy sanoa että nyt on huoneissa mittasuhteet kunnossa. Kaikilla on omaa tilaa. Ainoaksi ongelmaksi osoittautui se, että oikeasti tekisi mieli tehdä kunnon pintaremppa tuonne omaan makkariin..! 🙂
Ekaluokkalaisen huone on pienin, mutta sinne on nyt hankittu uutta. Uusi työpöytä ja seinähylly tulivat tarpeeseen. Leluja tässä huoneessa ei paljon ole, mutta kun on kaksi muuta lastenhuonetta, ei sille oikeasti ole tarvettakaan. Sitä paitsi ne tärkeimmät taitaa löytyä tuosta hyllyltä, kaikki ihanat aarteet ja pikkulelut.
Koululaisen huone tarvitsee vielä uuden työtuolin. Sopivaa / sopivan hintaista ei ole vielä tullut vastaan, joten jatkamme etsintöjä. Seinälle tulee vielä ripustin reppua varten, mutta koska reppukin on toistaiseksi hankkimatta sekin vielä odottaa paikkaansa 🙂 
Ehkä tässä huoneessa on mukava tehdä ne elämänsä ensimmäiset läksyt..? ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti