Skandinaavinen ja kaunis asiakkaan koti

Työni parhaita puolia ehdottomasti on se, että pääsen näkemään paljon erilaisia koteja. Upeita tiloja, persoonallisia sisustuksia ja tarinoita niiden takana. Tilanne on aina tietyllä tavalla erikoinen. Koti ja sisustus kertoo tarinaa, mutta samalla se valmistautuu luopumiseen ja uusiin asukkaisiin. 
Juuri koskaan en tiedä ennakkoon, miltä aina seuraava kohde näyttää. Viime viikolla oven takaa avautui upea ja todella persoonallinen koti. Sisustus oli skandinaavinen sekä kauniilla tavalla rosoinen ja mausteinen. Aivan ihana koti, joka oli täynnä katseen vangitsevia yksityiskohtia.

Kaikki kuvat Hannu Uusitalo
p.s. Jos kiinnostuit kodista, kannattaa seurata Kiinteistömaailma Puistolan ilmoittelua 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti