Klassikkokehyksiä

adf.track(546989, ’Instru_BID2017’);
Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa
Klassikkokehyksistä, jotka eivät koskaan mene pois muodista, on muodostettu oma Spectacles of time -mallisto. Kehyksistä huokuu nostalgia, mutta niissä on myös oma moderni twistinsä. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa mallistoon Trendwalkilla, sieltä saa mukavasti inspiraatiota omaan tyyliin.

Kuva Sanni Riihimäki

Mallistossa oli paljon kauniita kehyksiä, mutta omalla kohdalla valinta oli melko selvä. Nämä kehykset edustavat 60-lukua, jolloin suorakulmaisista kehysmuodoista syntyi uusi klassikko. Tuolloin muoti kohtasi modernin maailman, jolloin karsiutui prameus ja yksityiskohdat ja samaan aikaan geometriset muodot valtasivat tilaa. Juuri noista syistä ja selkeiden muotojen vuoksi 60-luku taitaa tyylillisesti olla kaikista lähimpänä omaa tyyliäni, jos menneiden vuosien tyylejä verrataan tähän päivään.
Silmälasikehykset tai aurinkolasit kyllä ehdottomasti viimeistelevät tyylin, joten valintaan kannattaa laittaa mukaan oma persoona. Tästä mallistosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti