Vappumuistelot

Tänä vuonna vappupiknikit taidetaan viettää ihan sisätiloissa, toisin kuin opiskeluaikoina. Silloin paistateltiin hellekeleissä Oulun torinrannassa rentoutuen. Istuttiin Ainolan puistossa isolla porukalla ja käytiin pizzerioissa valmiilla ruuilla. Asuna tietenkin opiskelijahaalarit, joiden takamus oli vihreänä juurikin vappujen takia. 
Nyt vapun kuvioihin kuuluu lasten naamiaisjuhlat, rauhalliset illanistujaiset ystävien kanssa ja kulttuuri. Tänään suuntaan katsomaan Iso Ilon vappuperinnettä, aiheena Made in Finland.
Tosin yksi asia kulkee vapusta vappuun mukana ja se on itsetehty sima. Se on niin hyvää. Makeaa ja hapokasta ja perinteikästä. Siitä vaan tulee niin hyvä mieli, tuttu ja turvallinen maku tuo muistoja mieleen lapsuudesta asti.
Turvallista ja iloista Vappua kaikille! ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti