Miikon upea säilytin

Yhteistyössä Decorio

Projekti ”Uusi olohuone” on saanut monta mukavaa uudistusta aikaiseksi. Täytyykin tällä viikolla raportoida oikein useamman postauksen muodossa 🙂 


Meidän olohuoneesta ei löydy yhtään säilytyskalustetta, joten esimerkiksi lehdille olen kaivannut omaa laskupaikkaa. On mukava, että kaikelle pienellekin on oma sijoituspaikkansa ja samalla koti pysyy siistimpänä. Lisäksi on mukava kerätä yhteen paikkaan ne puoliksi selatut lehdet, joihin ehtii (ainakin haaveissaan) viikonloppuisin syventyä kahvikuppi toisessa kädessä. 
 
Lehdet ovat nyt siis nätisti Miikon nahkaisessa käsityönä valmistetussa parkki säilyttimessä, joka on kokonsa puolesta omiaan lehtisäilytykseen. Säilytin on Decorio verkkokaupasta.
Decorion valikoimasta löytyy muuten monenlaista skandinaaviseen sisustukseen sopivaa. Pienen, palvelevan ja sympaattisen verkkokaupan tuotemerkeistä löytyy Miikon lisäksi mm. Cooee Design, MAYN, Be&Liv ja monta muuta ihanaa. Kaikkia tuotteita yhdistää korkea laatu, pohjoismainen tyyli ja suurinta osaa tuotteista kotimaisuus. Verkkokaupassa on muuten parhaillaan Miikon kampanja, jolloin Miikon tuotteet ovat 20 % alennuksessa..! Eli nyt on hyvä aika suunnata ostoksille 🙂 
Kokosin tähän vielä haavelistan Decorion tuotteista, verkkokaupan valikoima kun sopii aika hyvin omaan sisustusmakuuni.. 🙂

Ja sitten vielä mukava yllätys! INSTAGRAMISSA alkaa nyt samaan aikaan arvonta, jossa voit voittaa itsellesi tuon upean Miikon säilyttimen JA kolme suunnittelemaani ripustinta! Huikea aloitus tälle viikolle siis 🙂 Ohjeet ja osallistuminen siis minun instagram profiilissa 🙂 Aurinkoista viikon jatkoa! Projekti ”Uusi olohuone” saa pian taas jatkoa 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti