Uusi taulu

Taulun maalaaminen on kyllä jotain niin rentouttavaa ja mukavaa puuhaa, mutta ainakin itselläni sen aloittaminen vaatii tietynlaisen rauhan. Viime loppuvuoden ja tämän alkuvuoden ollessa ihan superkiireisiä ei paljon tauluinspistä syntynyt. Nyt se syttyi yhtenä päivänä kuin itsestään ja maalasin tämän harmaan utuisen taulun. Ei siinä paljon mitään erikoista ole, mutta tuo utuisuus siinä olikin tavoitteena.

Taulupohja on aika kookas ja heti suunnittelin sitä tähän olohuoneen seinään. Taulu ei vaan yhtäkkiä enää näyttänytkään isolta, kun toin sen uuteen sijoituspaikkaansa. Seinälle on tarkoitus tehdä kollaasi omista tauluista ja ehkä joistain printeistä, mutta sen rakentaminen jotenkin onnistui pysähtymään kokonaan. Hakolan Lempi hyllyn halusin sijoittaa ehdottomasti juuri tuohon ja tauluille on tilaa sen oikealla puolella. Kysymys vain kuuluu miten ne laitetaan ja mitä siihen laitetaan. Pitääköhän maalata vielä kokonaan uusi taulu noiden lisäksi? Itse haluan nähdä valmiilla seinällä uuden harmaan taulun ja sitten tuon sinisen vesivärityön, kaikki muu on vielä auki.

Mitä sinä näkisit tuossa seinällä?
Pitänee odottaa se uusi sohva paikalle, ehkä ne ratkaisut tauluseinän kanssa syntyvät sen jälkeen kuin itsestään..? Nyt sohvan virkaa toimittaa vuodesohvamme.
Nyt ei muuta kuin aurinkoista ja leppoisaa sunnuntaita ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti