Sininen, se kotoisa ja turvallinen väri

Inspiroiduin polkamarengin saattelemana kuvaamaan herkullisia värejä yhdessä. Kyllä, tuollaisestakin voi inspiroitua 🙂 Ihastelen tuon vaaleanpunaisen rakkauteni lisäksi tuota toista ikuista rakkauttani, sinistä.

Varmasti monen muun tavoin minäkin olen viettänyt niitä sinisiä kausia. Teininä se tarkoitti puhallettavaa sähkönsinistä nojatuolia, nuorena aikuisena se tarkoitti sinisten astioiden keräämistä jonka jälkeen sitä taisi tulla yliannostus. Tuttu juttu monelle. Nyt se tarkoittaa sinisen sävyjä eri muodoissa. Esimerkiksi tyynyssä, taulussa ja maljakossa. Jokaisessa se juju on juuri siinä värissä.

Jäin pohtimaan tuota asiaa ja totesin, että jotain turvallista siinä sinisessä on oltava. Onhan se tunnetusti myös rauhoittava väri, mutta jotenkin se on niin lohdullinen, tuttu ja luotettava sininen. Tosin ei kai yksikään väri täysin yksin pärjää, vaan se hyvä fiilis esimerkiksi sisustuksessa tulee onnistuneesta värimaailmasta.

Nyt kun laitan olohuonetta uusiksi, annan noiden murrettujen sävyjen ottaa vallan. Valkoiset sohvat lähtivät muuten jo uuteen kotiin.
Postauksesta Milloin sisustus on liian naisellinen?
Postauksesta Vihreä nappula
Kuten huomaa, se sininen vilahtelee siellä täällä eikä turhaan, onhan se aina ollut lempivärejäni 😉
Inspiroivaa viikon jatkoa..!

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti