Sohva omien toiveiden mukaan

Yhteistyössä Finnsoffat
Sohva on yksi kodin sisustuksen tärkeimmistä hankinnoista. Sen hankintaa yleensä punnitaan tarkkaan, suunnitellaan ja panostetaan. Niin olen tehnyt minäkin jo parin vuoden ajan. Olen tarkastellut sitä, mikä on loppujen lopuksi se malli joka meidän perhettä viehättää ja mitä toivomme sohvalta. Huomasin ajan mittaan, että on muutama asia, jotka kerta toisensa jälkeen nousivat listan kärkeen ja ne olivat sohvan tietynlainen muhkea muoto, täysin kiinteä rakenne ja vaalea väri. 
Sitten löytyi se sohva. Monaco kulmasohva, jonka valmistaa täällä Suomessa Finsoffat. Ensin vain haaveilin, mutta sitten oli jo tartuttava toimeen, sohvakuume oli kasvanut niin isoksi 🙂 Useina iltoina pyörittelin 3d suunnitteluohjelmaa ja kokeilin erilaisia kokonaisuuksia. Mittailin olohuonetta ja sen mahdollisuuksia. Sitten tiedustelin, onnistuisiko kaikkien omien erikoisten ideoitteni toteuttaminen ja siinä se oli, sohva oli valmis tilattavaksi. Uusi tuleva sohvamme on täysin toiveidemme mukaisesti valmistettu ja mallikuvissa se näyttää tältä.

Koska valmistus tapahtuu Keravan tehtaalla aina puutöistä verhoiluun saakka, on jokaisella asiakkaalla mahdollisuus tehdä omia toiveita sohvan suhteen. Sohvia valmistetaan jopa omilla mitoilla, jos lukuisista vaihtoehdoista tai moduuleista ei löydy täysin sopivaa. Kun jokainen sohva valmistetaan tilaustyönä, saadaan joka kotiin oikeankokoinen sohva. Finsoffatosaa asiansa, onhan se valmistanut sohvia Suomessa jo vuodesta 1970. Nykyään tehtaan lisäksi omat tehtaanmyymälät toimivat Keravalla ja Vantaalla, jonka lisäksi jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomea.

Mitäs erikoistoiveita minä sitten tein? Tilasimme sohvamme isolla divaanilla, mutta pyysin sen erillisenä osana, jolloin voin niin halutessani irrottaa divaanin ja keventää massiivista sohvaa merkittävästi. Tehtaalla sohvan osat verhoillaan siis tilaustyönä siten, että sohvan ilme on siisti vaikka divaani olisi irrotettuna. Myös sohvan toisesta päästä jätettiin perinteinen käsinoja pois ja myös se pääty verhoillaan siistiksi. Tällaista palvelua ei joka valmistajalta saa. Tiedän, että sisustuksessa muunneltavuus on aina plussaa, joten tämä oli ehdoton seikka sohvan valinnassa. Lisäksi pystyin valitsemaan sohvaan sellaiset jalat, joiden näkisin sopivan kokonaisuuteen mahdollisimman hyvin.

Väri- ja kangasvalintaa tehdessä valikoimaa on paljon, mutta olin jo niin myyty kotimaisen Annalan Bax kankaalle, joten valinta oli selvä. En voinut tinkiä sohvan vaaleasta väristä, joten meille tulee vaaleanharmaa sohva. Tiedän että se tulee olemaan upea! Ja tiedän, olen joskus sanonut, että en koskaan voisi hankkia sohvaa ilman pestäviä päällisiä, mutta tiedättekös mitä, olen niin kyllästynyt niiden pesemiseen. Sen sijaan valitsin kestävän, ryhdikkään ja laadukkaan kankaan, joka suojauksen jälkeen on helposti puhdistettavissa paikallisesti. Lisäksi uskoisin, että kun sohvassa ei ole irtoavia tyynyosia, pysyy se myös paljon paremmin puhtaana. Imurointi päältä ja nihkeä pyyhintä tulee olemaan helppoa siihen nähden, että kääntäisin kaikki sohvatyynyt ja irrottaisin, pesisin, kuivaisin ja laittaisin takaisin ne pesussa vähän kärsineet kankaat. Ihanaa saada laadukas sohva kotiin!

Sohvan suojaukseen liittyen Finsoffat pystyy tarjoamaan myös palvelun, joka helpottaa sohvan käyttöönottoa huomattavasti. Sohvaan voi tilata suojakäsittelyn valmiina eli se tehdään sohvan valmistuttua tehtaalla ennen lähetystä. Sohva on siis heti valmis käyttöön.

Finsoffat on tarjonnut todella ystävällistä ja mahtavaa palvelua, sillä minulla on ollut paljon kysymyksiä sohvaan liittyen, puhumattakaan noista erityistoiveista. Me täällä odotellaan kuumeisesti uutta isoa sohvaa, johon koko perhe viimein mahtuu köllöttelemään..!
*sohva on saatu tarjoushinnalla bloginäkyvyyttä vastaan
kuvat: Finsoffat

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti