Kauniita asioita

Aina ei tarvita paljon, että saadaan aikaan pientä ylellisyyttä. Nyt sitä tuo tämä Balmuirin tuoksukynttilä, joka on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ja hurmaava ihan tuollaisenaan. Olipa mukava eilen sytyttää se ja istahtaa sohvalle ystäväni Lauran kanssa, joka piipahti meillä yökylässä. Aivan liian harvoin tapahtuu sitä, että saa ystävän kanssa istua alas vaihtamaan kuulumisia.
Arjen luksusta tuo myös tietenkin ruusut kauniissa maljakossa, jonka olen saanut eräältä toiselta ystävältäni lahjaksi pari vuotta sitten. Cozy homes kirja muistuttaa viime syksyn Habitare reissusta, jossa tapasin ison joukon ystäviäni ympäri Suomea. Miten ihania tuollaiset tapahtumat onkaan, jotka yhdistävät samanhenkisiä ystäviä.
Onpa se Ystävänpäiväkin nurkan takana, joten kiitos jo nyt ystäville olemassaolostanne ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti