Suunnittelemani ripustin

Tässä se tulee, vähän jännittää ja sydän hakkaa ♥ Mutta myös ilolla teille esittelen.

Minun suunnittelemani sisustustuote.
Ripustin.

Seinäripustin, jota voidaan käyttää yksittäin tai ryhmissä. Kauniina asetelmana tai pitkänä rivinä eteisessä. Ylöspäin ja alaspäin asennettuna. Hengarin kanssa tai ilman. Se kestää ja on käytännöllinen. 
Ajatus tästä tuotteesta syntyi ensin paperille, sitten peltiseppäisäni käsissä prototyypiksi jonka jälkeen tuotannosta valmiiksi sisustustuotteeksi. Aivan mahtava tunne herättää tuote henkiin ja toivottavasti se pääsee myös ihmisten koteihin, sillä niissä sen elämä vasta kunnolla alkaa.

Ja sitten, ilokseni voin kertoa, että tuotteeni pääsi osaksi Oulu Design Daysin ja PROTO:n (Pohjois-Suomen muotoilijat ry) Showroomia jonka avajaisia vietetään tulevana perjantaina! Olen niin onnellinen ja otettu siitä, että tämä pieni tuotteeni sai sellaisen mahdollisuuden ja pääsi aivan mielettömän upeiden tuotteiden joukkoon. Teen showroomista vielä oman postauksen myöhemmin, jotta näette mistä on kyse. Oulu Design Days ohjelman ja mm. Showroomin aukioloajat löydätte tästä linkistä.


Tuotetta pääsee tilaamaan minulta 16.11 alkaen (ohjeet tulevat löytymään täältä blogista, sisustustuotteet kohdasta), mutta jos tuntuu että haluaisit tehdä jo ennakkotilauksen, voit laittaa minulle sähköpostia (jaana.athome@outlook.com). Valikoimassa on tällä hetkellä valkoinen, musta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu naulakko. Kaikkia tällä hetkellä rajoitettu erä. Yhden ripustimen tarjoushinta on 12,90 € ja se on voimassa vuoden loppuun saakka.
Ripustimen materiaali metallia, valkoinen ja musta polttomaalattuja,
leveys 10 cm ja korkeus noin 15 cm.

Nyt voin vähän hengähtää, sillä tätä teille kertomista olen eniten odottanut. Nyt jään mielenkiinnolla katsomaan ja jännityksellä odottamaan mikä tuotteeni tulevaisuus on. Mitä siitä sanotaan ja mitä sille tapahtuu. Mutta se tärkein saavutus on jo tehty, olen luonut jotain uutta.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti