Meikin pohjustus ja kiinnitys – testissä Smashbox Primer water

Meikkituotteisiin on mukava panostaa, sillä kun käytät niitä joka päivä tahdot niiden myös kestävän. Minä olen innostunut meikeistä vasta nyt päälle kolmekymppisenä koska se on tietenkin hauskaa puuhaa tai ehkä siksi että jotain täytyy jo tehdä 😉 (ehkä enemmän jälkimmäistä). Jokatapauksessa on ärsyttävää, jos aamulla hyvin tehty meikki ei olekaan enää puolelta päivin hyvä mutta onneksi siihen on nykyään tuotteita avuksi. Erilaisten meikinpohjustusvoiteiden lisäksi on olemassa meikin kiinnityssuihkeita, joihin kyllä aluksi suhtauduin skeptisesti. Ylipäätään toimivuuden suhteen mutta myös vaikutusten suhteen. Erään merkin kiinnityssuihkeessa kun luki kyljessä Syttyvää niin se ei oikein vakuuttanut minua. Ei tehnyt mieli suihkuttaa sellaista kasvoille.
Lähdin sitten eräänä päivänä etsimään sopivaa tuotetta ja törmäsin tähän tuotteeseen, joka toimii kahdella tavalla. Se toimii meikin pohjustajana sekä kiinnittäjänä. Ihan loistavaa! Täytyy sanoa, että aika tyyris puteli oli ja sen ostettuani mietinkin että tulikohan juuri ostettua kallista vettä.. Onneksi tuote on osoittautunut toimivaksi. Se on alkoholiton, silikoniton ja öljytön ja siksi sopii aivan loistavasti esimerkiksi ripsipidennysten kanssa käytettäväksi. Sen käyttö on miellyttävää ja jopa vähän ylellistä 🙂 Kukapa nyt ei haluaisi suihkia kallista vettä kasvoilleen..? 😉

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti