Ihana hidas aamu ♥

Huomenta! Oi että miten ihanalta tuntuu tämä kiireettömyys. Odottaahan tuossa taas siivous, pyykit ja muut sellaiset, mutta kun ei ole aikataulua voi tehdä kaiken ihan omaan tahtiin. Mieskin tulee viimein tänään työreissulta niin sekin tieto jo helpottaa 🙂
Tänä aamuna halusin nauttia tästä hitaasta aamusta ja katoin aamupalapöydänkin vähän nätimmin. Juustot ja muut pois värikkäistä muoveista kivoihin astioihin, yksi tuikku palamaan ja tuoreen kahvin tuoksu. Puhumattakaan tuosta eilen paistopisteeltä ostetusta leivästä..! Kyllä ne lapsetkin tykkää erilaisista ja rennoista aamuista, saa hipsiä pehmeä aamutakki päällä pitkään ja leikkiä rauhassa niin paljon kuin haluaa ♥ 
Ihanaa alkanutta viikonloppua ♥
p.s. Kamerajalusta on huippukeksintö, tämänkin kuvan otin käytännössä ihan pimeässä.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti