Helppo DIY viiri

Tässäpä kiva askarteluvinkki, joka on helppo toteuttaa. Tein tällaisen viirin ennen joulua ja siinä se on ilahduttanut olemassaolollaan juhlakautta. Taitaa olla tämän viirin aika siirtyä säilöön kun on tullut karsittua sisustusta vähän raikkaammaksi joulun jälkeen, mutta idea saa varmasti jatkoa. Ajattelin että sama idea voisi toimia lasten synttäreiden aikaan ja näitä voisi tehdä vaikka pastellisävyissä. Näen jo mielessäni näitä vaaleanpunaisina juhlakattauksen yläpuolella, muutama nauha voisi kulkea ristikkäin aseteltuna. Pienilläkin jutuilla voi saada somistettua tilaa kivasti. 
Tähän viiriin tarvitset paperia haluamassasi värissä (valkoinen tulostuspaperikin käy), sakset, ympyrämuotin, lankaa ja liimaa. Nopeiten homma käy kun taittelet A4 kokoisen paperin muutaman kerran, piirrät siihen ympyrän jonkin muotin avulla ja leikkaat samalla kertaa monta ympyrää. Sitten kun sinulla on tarvitsemasi määrä paperiympyröitä, taittele ne kahtia. Sen jälkeen ota pari metriä (tai minkäverran nyt tarvitsetkaan) ompelulankaa ja liimaa ympyrät lankaa pitkin kulkemaan. Lanka tulee siis taitettujen ympyröiden sisälle, kuten kuvasta näkyykin 🙂 Helppo ja halpa DIY. Tätä ideaa voi myös jalostaa koristelemalla puoliympyrät, mutta toisaalta tämä myös simppeli ilme on sille omiaan. Mukavaa päivää 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti