Tällaista sisustusta tavoittelen

Se on täällä, tammikuu! Kaunis talvinen kuukausi. Nyt on joulu pakattu laatikoihin ja muistoihin ja on taas mukava raikastaa koko koti tuttuihin sävyihin. Tänään on ollut pakkasta 30 astetta ja petivaatteet ovat olleet pihalla, ai sitä ihanuutta kun niihin pääsee kohta pujahtamaan..!
Kotimme värit ja kalusteet kyllä miellyttävät edelleen, mutta silti kaipaisin jotain ryhtiä kokonaisuuteen. Tavoitteena on, että saisimme uusittua sohvakaluston tänä keväänä mutta vielä toistaiseksi pelkkänä unelmana on se nojatuoli.. huokaus. Ja se taitaa olla juuri se millä olohuone tulisi viimeisteltyä. Mutta haaveitahan pitää aina olla ja toteutuneiden jälkeen tulee unelmoida uusia.
 
Makuuhuoneessa on tällä hetkellä todella tummat seinät ja toisaalta se ihan hyvä asia, hämärässä huoneessa on hyvä nukkua. Mutta samaan aikaan siitä voisi tehdä raikkaamman. Tummat makuuhuoneen seinät ovat myös aika ”kovat” joten jonkinlaista pehmeyttä huoneen tunnelmaan tarvittaisiin ja siihen minulla onkin täydellinen inspiraatiokuva ja se on tässä alla ♥ Rakastuin tähän kuvaan kun hetki sitten sen löysin. Tätä innoitusta olen etsinyt ja voi olla että sitä jollain tavalla lähdenkin tavoittelemaan.
Tyttöjen huoneet ovat kyllä sellaisessa murrosvaiheessa kuten tässä Tyttöjen unelmahuone postauksessa mainitsinkin, mutta ajatukset huoneen suhteen ovat jo vähän selkiytyneet. Tarkoituksena olisi ehkä toteuttaa huoneeseen kiinteä ja pitkä työtaso, jolloin irtonaisia työpöytiä ei enää huoneessa tarvittaisi. Tason alle mahdollisesti säilytystilaa ja seinälle vaaleanpunainen Hakolan Lempi hylly (se odottaakin jo kaapissa). Tuoleja meillä riittää, vaikka toisaalta olisi myös mukava hankkia pöydän ääreen hyvät työtuolit.
Unelmia siis on, osa toteutuu ja osa ei. Listaan voisi lisätä vielä yhtä jos toista ja niistä yksi on vaatehuoneen peililiukuovet. Perinteisten ovien vaihtaminen peilioviin toisi vaatehuoneeseen lisää valoa ja tilantuntua, peiliäkään sieltä ei tällä hetkellä löydy. 
Tällaiset asiat ovat onneksi kuitenkin pelkkää materiaa ja ensisijaisesti tietenkin toivon kaikille terveyttä. Mutta koska elinympäristö on osa hyvinvointia, ei kaunis sisustus voi olla siinäkään kovin huono juttu 🙂 

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti