ARVONTA (PÄÄTTYNYT)

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS1_Athome’);
Hyvää ensimmäistä joulukuun päivää! Sen kunniaksi blogissani käynnistyy tänään arvonta 🙂
Palkintona on tietenkin 3 kpl suunnittelemaani ripustinta! Olen niin kiitollinen kaikesta siitä palautteesta, jota olen saanut tästä ripustimesta ja siksi tahdonkin jakaa iloista mieltä ja toteuttaa tämän arvonnan. Muutenkin tämä syksy on ollut aivan erityinen ja vauhti vain jatkuu, mahtavaa!
Arvonta
Osallistumisaikaa on 14.12 klo 20 asti ja sen jälkeen arvonta sulkeutuu. Arvonnassa on vain yksi sääntö, jätä kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite josta sinut tavoittaa voiton osuessa kohdalle. Kommentissa voit kertoa esimerkiksi missä värissä valitsisit ripustimet (valkoinen/musta/teräs) ja mihin ne laittaisit vai menisikö ne kenties lahjaksi. Onnea arvontaan!
Lisäksi ripustimet ovat tämän viikonlopun ajan tarjouksessa. Ripustimen voi ostaa itselleen 10 euron kappalehintaan 1.-4.12. Postikulut maksaa esimerkiksi kahden ripustimen lähetyksessä 2,40 €. Tilauksen voi tehdä suoraan minulle sähköpostiin jaana.athome@outlook.com
Ripustinta voi ostaa tarjoushintaan myös Tyrnävän Puodista, jonka avajaisia vietetään tänään klo 10-18. Pyrin olemaan paikan päällä koko päivän, joten tulehan ihmeessä moikkaamaan 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti