Tyttöjen unelmahuone

Meillä nuo tytöt taitaa tulla äitiinsä ja huoneiden vaihtelu on heistäkin kivaa. Tässä huoneessa oli syksyllä eskarilaisen oma huone, kun hän yhtäkkiä kasvoi niin isoksi ja vaati omaa rauhaa. Sitten kuitenkin pimeä vuodenaika sai ison tytön kaipaamaan pikkusiskojen seuraa ja muutto takaisin isompaan lastenhuoneeseen toteutettiin. 

Tämä puuteriroosan värinen huone jäi vaille käyttötarkoitusta ja mietimme yhdessä tyttöjen kanssa mitä toimintoja huoneessa voisi olla. Naapurin Aadalla oli kuulemma ”meikkipöytä” ja sellainen oli meidänkin saatava. Siitä sitten pienen ideoinnin jälkeen huoneeseen tehtiin kaksi eri toimintoa. Tyttömäinen kaunistautumispöytä ja askartelupöytä värikkäine tavaroineen. Tuossa on tehty silloin tällöin kasvomaalauksia ja kynsien lakkausta, laitettu huulirasvaa ja peilin edessä kampailtu hiuksia. Ihania pieniä tyttömäisiä asioita.
Koska huone näytti aika tylsältä kahden pöydän kanssa, päätimme rohkeasti laittaa toisen niistä poikittain. Ja sehän taitaakin toimia. Toisella puolella on vanha entisöimäni tuoli ja toisella puolella kontrastina siitä moderni versio. Runsas Bourgie valaisin on viimein löytänyt meillä oikean paikan, sehän kuuluu näille minun pienille prinsessoille ♥ Meillä ollaan luvan kanssa tyttömäisiä 🙂

Huoneessa on myös vanha huutokaupasta hankittu lipasto ja sekin on tietenkin vaaleanpunainen. Huone ei kuitenkaan ole vielä valmis, sillä asennusta odottaa (tietenkin vaaleanpunainen) Lempi hylly, sillä jotenkin se vain tuntuisi kuuluvan tähän huoneeseen. Tosin noista tytöistä ei tiedä, ehkä eskarilainen haluaa taas kohta oman huoneensa takaisin kun hankinnassa hänelle on myös uusi sänky. Pieni sisustaja voi taas kasvaa isoksi uudestaan, kun keväällä tuo valo taas lisääntyy 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti