Merkkikehykset eurolla

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS2_Athome’);
Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa
Hyvää alkanutta viikkoa! Viime viikolla vihjasin käyneeni kehyskuvauksissa ja tässäpä sen vierailun satoa, kuvasin siis itse itseni valitsemani kehykset päässä. Tällaisten postausten tekeminen on muuten todella hauskaa. Vaihtelua minulle ja lukijoille ja vähän myös sellaista itsensä haastamista 🙂
Nämä kyseiset kehykset minulle valitsi Instrumentariumin oma ammattilainen ja valinta meni heti nappiin. Uskomatonta, miten toinen osaa lyhyellä vilkaisulla sanoa mikä malli käy asiakkaan kasvoille. Kehykset valittiin kampanjatuotteista, jossa kehykset maksavat vain yhden euron. Merkkikehyksiä 1 eurolla on ihan todellinen kampanja ja siellä hyllyssä oli myös Michael Korsit ja Jimmy Choot euron hintalappu nätisti yllään. Tästä voit tutustua kampanjatuotteisiin.
Nämä kuvissa näkyvät valitsemani kehykset ovat Heritagen Swarovski mallistosta. Naiselliset ja sirot kehykset ovat muovia ja todella mukavat kasvoilla. Kehyksiä valitessani, olipa ne silmä- tai aurinkolasit, pidän tärkeimpänä ominaisuutena sitä että niiden kanssa on helppo ja huoleton olo. Sitten heti perään tulee tyyli ja onhan se kiva, että niissä on jotain särmää 🙂  Sininen väri oli kyllä yllättävä, mutta viileänä värinä käy hyvin vaaleisiin kasvoihini. Yllättävä valinta, mutta erittäin hyvä sellainen 🙂

Tähän loppuun on pakko vielä laittaa kuva toisistakin kehyksistä, jotka yllätti minut täysin. En olisi ollenkaan voinut kuvitella, että pyöreät kehykset kävisivät minun kasvoihini mutta mitä vielä, nehän olikin ihan hauskat 🙂 
Nämä ja iso valikoima euron kehyksiä löytyi ostoskeskus Zeppelinin Instrusta, kiitos vielä ystävällisestä avusta! 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti