Itsenäisyyspäivän perinteitä?

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS3_Athome’);

Mikä ilo onkaan viettää tämä päivä talvisissa tunnelmissa, kun viime päivien aikana meille on tullut paksu lumipeite. Kahdesti päivässä saa nähdä tuon ihanan sinisen hetken, joka on tänä vuodenaikana parhaimmillaan. Tällaisena juhlapäivänä on mukava vain käpertyä puhtaan kodin lämpöön ja nauttia kiireettömästä päivästä. Toisaalta vähän kyllä tekisi mieli hyödyntää vapaapäivä ja lähteä käymään vähän ostoksilla. Kummin vain, tärkeintä tänään on se tietynlainen erityinen tunnelma. Itsenäisyyspäivän juhlallinen olo.

Meillä ei oikeastaan ole erityisiä Itsenäisyyspäivän perinteitä. Vai voisiko Linnan juhlien seuraamisen lukea perinteeksi? Kyllä sen varmaan voi. Onhan se ihana seurata sitä pukuloistoa ja ehkä vähän tyttömäisesti haaveilla, että itse joskus olisi tuossa upeassa tilanteessa. Yleensä Itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraamiseen on kuulunut myös levy Fazerin sinistä, joten toisaalta sen hankkimista varten voisi lähteäkin ostoksille.. 🙂 Perinteisiin taitaa myös kuulua juhlallisempi ruokailu kotona, joten loppujen lopuksi taitaa niitä vakiintuneita tapoja olla täälläkin. Kiireettömyys, pieni juhlan tuntu ja Linnan juhlat kera sinisen levyn 🙂 Miten te vietätte tämän päivän?
Hyvää Itsenäisyyspäivää ja onnea 99-vuotias Suomi!

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti