Inspiroiva työtila

Hyvää sunnuntaita! Tässä postauksessa näette, mitä keksin edellisessä postauksessa esitellylle löydölle. Ensin on kuitenkin todettava, että huh minkälaisen blogi-inspiraation se viikon alussa kirjoitettu ajatusryöppy ja mahtava keskustelu aiheutti, ihanaa! Ilo tähän hommaan on taas palannut 🙂 Eli jos olet tällä viikolla ensimmäistä kertaa blogissani, kannattaa käydä lukemassa ainakin maanantain postaus ”Vääränlaista blogimateriaalia” täältä. Keskiviikkona kerroin Showroomista, jossa tuotteeni on tällä hetkellä, torstaina pimeyden vaikutuksesta jaksamiseen ja perjantaina mattahuulipunista. Kyllä, eilinen ja tämä päivä mukaan lukien olen postannut tällä viikolla kuusi kertaa! Ja olen siitä aivan innoissani 🙂 Ja jos joskus haluat muuten vaan tarkastella blogin yleisilmettä, kannattaa klikata itsensä etusivulle jossa näkyy uusimpia postauksia ja blogin tärkeimmät alasivut.
Tänään on siis sisustusta aiheena ja nyt katsellaan työhuonettani. Mikään ei hirveästi ole täällä muuttunut, mutta seinä on saanut uutta ilmettä. Sinne on päässyt vihreä tauluni (jolla olisi myös oma tarina kerrottavana, jääköön se toiseen kertaan) ja pienet suloiset laatikot siitä vanhasta kirjoittajan laatikosta. Loput siitä laatikosta on työpöydällä, kun en vielä keksinyt miten saisin senkin seinälle, ikäänkuin hyllyksi. Pienet laatikot ovat lähinnä somisteena, mutta voi se toimia myös ”postilaatikkona” tytöiltä minulle. Saan tytöiltä paljon piirrustuksia ja viestilappusia, aivan kuten muistan itse tehneeni omalle äidille ♥ Seinällä on myös tuo pieni diy tuotokseni, makramee. 

Työhuoneeni sisustus on aina ollut minulle erityisessä asemassa. Jotenkin tunnen, että kun tämä on se paikka jossa teen suunnitelmia, blogipostauksia ja muita töitä, on täällä oltava näkyvässä asemassa se luovuus. Omat työt seinällä onkin siihen oiva keino. Mutta lisäksi täällä on oltava myös niitä unelmia ja yksi niistä riippuu katossa. Ja vielä lisäksi, inspiroiva työtila tarvitsee ne työkalut näkyville. Liian siisti ja kliininen työpiste ei inspiroi mihinkään, joten itse pidän tyhjät taulupohjat, vanhat puukehykset, laatikot, paperirullat, suhdeviivaimet, pensselit ja muut mielelläni esillä. Ne ovat osa työpistettäni, tuovat sisustukseen persoonallisuutta ja monesti niitä katsellessa ne uudetkin ideat lähtevät lentoon.
Nyt sunnuntain viettoon ja uusi inspiroiva viikko voi taas alkaa..!

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti