Löytö vuosikymmenien takaa

Sisustuksen kerroksellisuus on asia, jota mielelläni tavoittelen. En millä tahansa esineillä tai huonekaluilla, vaan sellaisilla jotka puhuttelevat ja joilla on tarina. Niihin voi liittyä muistoja, niinkuin aiemminkin kirjoittelin täällä mutta jotkut voivat tulla osaksi oman kodin tarinaa ja luoda uusia muistoja.
Tämä vanha kirjurin laatikko, matkasetti, lokerikko, säilytin, mikä ikinä, puhutteli minua ja sen tarinaan kuului tulla osaksi meidän kotia. Muutaman viikon se on katsellut minua työpöydältä käsin ja olen pohtinut miten saisin sen valjastettua käyttöön. 
Nyt sille on löytynyt ainakin osaksi paikka ja työhuoneessa on taas mukavasti raikastunut ilme. Siitä huomenna lisää!
Leppoisaa lauantaita! ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti