Pimeä aika

Hyvää huomenta..! Tai päivää. Tai iltaa tai yötä. Oikeastaan se on ihan sama, kun aina on pimeää. Välillä jo pääsimme nauttimaan lumesta kunnes se ilo vaihtui jatkuvaksi vesisateeksi. Aivan käsittämättömän pimeää. Ulkona liikkuessa ei näe mitään. Tuntuu, että kaikki vain katoaa silmissä.
Sama pimeys tuntuu vaikuttavan energiatasoihin. Vaikuttaako pimeä vuoden aika teihin? Toisaalta mikä ihana aika myös nauttia kodin lämmöstä, kynttilöistä, kuumista juomista, takkatulesta, villasukista ja muista kliseisistä mutta ah niin ihanista asioista. Vaikka toisaalta tuntuu, ettei se rentoutuminenkaan onnistu. Ei ainakaan silloin, kun koti olisi siivoustakin vailla, lapsetkin ovat väsyneitä ja kiukkuisia, pitäisi tehdä sitä ja tätä ja vielä jotain siihen päälle. Arki on välillä yhtä suorittamista. Ja jos jokin niin se on todella kuluttavaa. Itselläni oli tässä vastoittain hetki, jolloin töitä oli kasaantunut ja arjesta tuli pelkkää suoriutumista. Kun olin lopettanut yhden työn, piti toinen aloittaa heti. Onneksi pahin kiire hellitti jo, en olisi jaksanut paljon pidempään. 
Ja onneksi on joitain asioita mitä odottaa ja yksi niistä on joulun aika. Ja parasta siinäkin on se odottaminen, lasten ilo, hiljalleen valmistautuminen, kodin laittaminen, jouluisten ruokien valmistaminen, piparien leipominen. Joulun vastaanottaminen. Oi sitä ihanaa tunnelmaa odotan eniten.. ♥ Katse siis eteenpäin ja pimeäkin aika voi tuntua edes vähän valoisammalta.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti