Nude vs Pink

Välillä sananen kosmetiikasta, vaikka näin perjantain kunniaksi. Olen nimittäin innostunut mattahuulipunista. Toinen on kesällä ostettu todella vahvapigmenttinen Lorealin huulipuna, joka kestää huulissa aivan uskomattoman pitkään. Sen pinkki sävy on todella pinkki, mutta aivan ihana. Tuota käyttämällä piristys on taattu! 🙂 Sävyn minulle suositteli Lorealin edustaja heti ensinäkemällä ja täytyy sanoa, että ammattilaisen silmä ei pettänyt, se on niin minun väri.
Uusin hankinta on Nyxin nudesävy, joka taittaa sekin pinkkiin mutta huulissa on aika kivan pelkistetty. Huoliteltu huulimeikki, mutta samalla hillitty, tykkään. Valitsin mieluummin vähän pinkkiin taittavan kuin rusehtavan, sillä vaaleaan ihooni käy ennemminkin kylmät sävyt. Vaikka vähän jäi vielä mietityttämään, olisiko minulle löytynyt vielä nudempi sävy. 
Olisiko lisää suosituksia mattahuulipunista tai täydellisistä nudesävyistä? 
Viikonloppu alkaa täällä mukavissa merkeissä verkostoitumisen parissa, pienellä opintomatkalla 🙂 Mukavaa viikonloppua sinnekin ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti