Minun ripustin Showroomissa

Ensinnäkin, iso kiitos edellisen postauksen keskustelusta! Ihan mahtavaa, että se ajatuksen virta jonka kirjoitin vähän ”hengästyneenä” tuotti niin paljon teiltä samanlaisia ajatuksia. Bloggaamista parhaimmillaan.
Jokunen aika julkistin täällä suunnittelemani tuotteen eli ripustimen. Olen ollut aivan ihmeissäni siitä, miten hyvän vastaanoton se on saanut ja siitä on tykätty! Yksi isoimmista ihmetyksistäni on ollut se, että ripustin pääsi osaksi Oulu Design Daysin ohjelmaa PROTO:n Showroomiin. Minun pieni tuotokseni niiden muotoilijoiden keskellä. 
 
Tässä postauksessa on siis kuvia avajaistapahtumasta, joka keräsi todella kivasti kävijöitä. Olen niin iloinen siitä, että olen taas saanut tutustua uusiin ihmisiin ja showroomiin osallistumisen myötä olen saanut kosketuksen ammatillisesti minulle täysin uuteen ympäristöön.

Showroom sijaitsee Oulun Pikisaaressa Vanhalla Villatehtaalla, lisää voi lukea täältä.
Showroomiin on vapaa pääsy ja se on vielä avoinna 25.-27.11. sekä Pikisaarten perinteisten joulumyyjäisten viikonloppuna 9.-11.12.2016. 
Aukioloajat pe klo 12-18, la klo 12-16 ja su klo 12-16.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti