Sopivasti muotoja

  

Jos jotain olen oppinut sisustajana, niin sen että muodoilla on merkitystä. Omasta mielestä tilan hahmotus on ollut aina vahvuuksiani ja onkin ollut mukava kehittää sitä opiskelujen edetessä. Aina ei varmasti onnistu, mutta eteenpäin on menty. Mittasuhteet ja muodot, niitä ei voi miettiä liikaa kun haluaa onnistua kokonaisuudessa.
Itse en ole koskaan pitänyt kauheasti kuvioista, en vaatteissa enkä sisustuksessa. Niitäkin olen oppinut käyttämään oikeassa suhteessa ja kyllä vain, niillä saa ilmettä. Yksi esimerkki löytyy edellisestä postauksesta 🙂 Mutta kuvioiden tilalta käytänkin mielelläni paljon eri muotoja. Olohuoneen sisustukseen on koottu monenlaista muotoa ja ainakin omaan silmään kokonaisuus toimii.
Korkeuseroja, kontrasteja, pyöreää, pehmeää, kovaa ja graafista, kaikkia niitä yhdessä. Oikeastaan nuo seikat toimivat sekä kokonaisuuksien että asetelmien teossa. Aina on poikkeuksia, eikä aina tarvitse olla kaikkea. Ja jotain voi olla vain pieniä ripauksia. 
Olisiko teillä muuten postaustoiveita? Paljon olisi mielessä teille kirjoitettavaa, mutta mistä aloittaisin?
Jaana

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti