Kehysmuotia / Instrumentarium

adf.track(546989, ’Instrumentarium_BID2016’);
Tämä postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. Pääsin taas sovittelemaan upeita kehyksiä ja lempikehykseni löytyvät näistä kuvista.
Nämä upeat kehykset ovat Guccin ja se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä 😉 Kultaiset yksityiskohdat (kuinkas muutenkaan) ja sirot sangat kiinnittivät ensin huomioni. Kehysten sisäpuoli on myös vaalea (jopa läpikuultava), joten se tekee kohtalaisen kookkaasta kehyksestä paljon keveämmän. Kehyksen muoto mukailee vahvoja kulmiani, joten ne istuvat luonnollisesti kasvoille. Lisäksi näiden kehysten materiaali on muovia eli ne eivät tunnu kasvoilla kylmiltä. Aivan ihanat kehykset!
 
Syksyn ja talven silmälasitrendeihin kuuluu mm. kiilto ja kimallus, joten kultaiset yksityiskohdat menevät niihin oikein hyvin. Trendeihin voit tutustua enemmän Instrun sivuilla.
Kannattaa muuten käydä tutustumassa ja inspiroitumassa myös Trendwalkilla, niin upeita jaksoja ja muoti tulvii sisään tietokoneen ruudulta. Itse jäin katsomaan noita jaksoja hyväksi toviksi, ihana inspiraation lähde. Erityisesti jaksot Milanosta puhuttelivat minua, siellä näkyi monta upeaa trendiä.

Kuvassa kanssani bloggaajakollegat Luumutar ja Idis&Interiööri
Kaksi ensimmäistä kuvaa:
Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography

Kiitos Instrumentarium uudesta inspiraatiosta!

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti