Jännittävä tulevaisuus

On se vaan ihana olla kotona. Ihanaa oli kyllä myös olla reissussa, viikonloppuna nimittäin vietettiin Bloggers’ Inspiration Day tapahtumaa ja Inspiration Blog Awardseja. Bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti verkostoituminen muiden bloggaajien kanssa ja siellähän on jo monta ystävää blogien takana ♥ Yövyimme viikonlopun Helsingin ydinkeskustassa Luumuttaren Sannan ja My Life blogin Jaanan kanssa. Tulihan siinä vähän shoppailtua ja vietettyä oikein kunnolla aikaa kaupungin sykkeessä.
Kuva: Ville Malja

Kuva: Ville Malja

Kuva: Ville Malja

Kuva: Emma Tähkäpää
Vaikka blogiriennoissa menin koko viikonlopun, on bloggaaminen kuitenkin muuttunut kohdallani aika paljon. Kuten näkyy, päivitystahti meinaa aina hidastua mutta kaikki johtuu positiivisesta kiireestä. Uskoisin, että kun palaset loksahtavat paikalleen postaustahti ja juttujen laatu vaan paranee. 
En nimittäin millään malttaisi odottaa, että voin kertoa teille mitä kaikkea täällä tapahtuu 🙂 Olen saanut luotua uutta ja olen saanut upeita mahdollisuuksia. Monenlaista hyvää siis tapahtuu. Kyllä se vain siltä näyttäisi, että käännyin oikeasta tienhaarasta silloin puolitoista vuotta sitten kun hakeuduin uutta alaa kohti.. 😉 
Kuullaan taas, ja kiitos kun olette siellä..! 

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti