Syksyn ja talven muotia Wimassa

Minulla oli ilo osallistua oululaisten bloggaajien kanssa Wimassa järjestettyyn minibrunssiin, jossa tutustuttiin taloon, sen historiaan ja tulevan talven muotiin. Mikä ihana tapahtuma ja miten mukava olikaan kuulla vinkkejä pukeutumisen ammattilaiselta. Kolme bloggaajaa yllätti toimimalla malleina tilaisuudessa ja heille olikin valittu aivan upeita asuja. Itse ihastuin muutamiin näistä vaatteista ja olisipa mahtavaa nähdä omissa valikoimissa esimerkiksi tuo upea Busnelin yksinappinen takki (kuudes kuva). 
Malleina toimivat
Herkkujakaan tässä tilaisuudessa ei säästelty ja meille tarjosikin ihanan minibrunssin Robert’s Coffee. Kyseinen kahvila sijaitsee sulassa sovussa Wiman tavaratalon sisäpihalla ja on kerrassaan ainutlaatuinen paikka. Suosittelen käymään, jos tuo paikka ei jostain syystä ole vielä tuttu. Siellä on aina jotenkin erityisen rento tunnelma 🙂
Tapahtuman yhteistyökumppaneina

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti