Uudet meikkirutiinit

Heipä hei, milloinkahan olen aloittanut postauksen omalla kuvallani? En monestikaan, mutta tänään on asiaa meikkaamisesta. Nimittäin viimein se täydellinen meikkivoide on löytynyt. Tosin meikkivoide ei yksinään ole se meikin pelastaja, vaan hyvä pohjustus ja sitten viimeistely kuuluu yhtälailla asiaan. Taisin jo aiemmin kertoakin, että kävin Make Up Storen meikkikurssilla jossa minulle tehtiin aivan ihana meikki. Siitä tunnista jäi mieleen montakin neuvoa ja tuli opittua ihan uusiakin asioita. 
Meikin pohjustusvoiteen olin jo aiemmin hankkinut Mary Kaylta ja se on kyllä ihan täydellinen tuote. Niin samettinen koostumus ja tekee ihosta tasaisemman. Se myös pitää meikin paikallaan.
Sitten tuo meikkivoide. Sen kanssa piti kyllä käydä ensin vähän kummastelua ja lopulta kävikin ilmi, että käsissäni oli viallinen tuote. Yritin käyttää sitä, mutta pakkohan se oli käydä tarkistuttamassa Make Up Storen omassa myymälässä ja viimein sain käsiini sen täydellisen sävyn. Sen jälkeen olen jopa onnistunut käyttämään sivellintä meikkivoiteen laittamisessa ja silmäni ovat auenneet 🙂 Ennen käsin levitelty marketista ostettu meikkivoide ei ole yltänyt lähellekään tätä tulosta.
Meikkivoiteen jälkeen kasvoihin varjostukset ja pienet korostukset, niilläkin todella on merkitystä. Myös poskipuna on löytänyt käyttämiini tuotteisiin, nyt kun pohja on kunnossa. Sitten viimeisenä päälle irtopuuteri. Jotenkin näiden siveltimien ja huiskujen käyttö tuntuu jopa ylelliseltä, niin naiselliselta 😉
Kurssilla opin myös, että meikin tasaantumisessa menee ainakin puoli tuntia jolloin tuotteet asettuvat iholle. Ja itse ainakin olen ihan turhaan arastellut meikkivoiteen määrässä. Laadukas tuote ei näytä paksulta meikkikerrokselta, vaan se asettuu kauniiksi ja hengittäväksi meikiksi kun tuotteet ovat kunnossa.
Silmämeikkiinkin sain uusia vinkkejä, mutta täytyy kyllä sanoa että volyymiripset ovat kyllä kerrassaan mahtavat. Mutta toisaalta minulla on niihin sellainen viha-rakkaussuhde. Ne helpottavat meikkaamista, kun silmämeikkiä ei tarvitse tehdä ollenkaan ja silloinkin kun haluaa tehdä näyttävämmän silmämeikin, ripset viimeistelevät kaiken. Toisaalta taas niiden eteen pitää nähdä vaivaa. Käydä huollattamassa ne kolmen viikon välein, varoa silmiä puhdistettaessa eikä saunassakaan saisi käydä liian usein. Mutta kun on kerran ne ottanut, on niistä vaikea luopua. Loppuvuodesta ehkä pidän tauon ripsistä, mutta saa nähdä.. 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti