Tarinat sisustuksen takana

Parhaat sisustusesineet ovat kyllä niitä, joilla on tarina kerrottavana. Maailma on pullollaan kauniita esineitä, mutta jokainen tarina on ainutlaatuinen. Olen parina viime vuonna oppinut tekemään uusia hankintoja paljon harkitummin ja kun nyt katsoo taaksepäin, on se myös paljon antoisampaa. On niitä heräteostoksiakin aina silloin tällöin mukava tehdä, mutta olenpa monesti saanut huomata että aivan turhaan.
On paljon mukavampaa vaalia niitä tarinoita, jotka tulevat esineistä. Kuten tämä herttainen saippuakuppi. Se on mummoni vanha. Hilja mummoni asui maalla ja kulki kuomat jalassa kesät talvet, mutta hänellekin kauniit asiat ja esimerkiksi kauneudenhoito oli tärkeää. Ja nyt tämä simpukan kuori muistuttaa minua siitä ja saa monta muutakin ihanaa muistoa mieleen. Esineellä on tunnearvoa.
Mitä tarinoita teidän esineistä löytyy? 🙂

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti