Uudistunut sisäänkäynti ja uudet pihavalot

*yhteistyössä Airam
Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden, niinhän se on. Tiesin, että sisäänkäynti voisi näyttää paljon paremmalta mutta en uskonut että muutos on näin selkeä. Olemme tehneet taloomme paljon muitakin muutoksia joilla talon ilmettä on muutettu perinteisestä vähän modernimmaksi ja tässä projektissa onnistuimme mielestäni todella hyvin.
Aloitimme muutoksen toteuttamisen sisäänkäynnin aitojen vaihtamisella. Perinteiset aidat saivat lähteä selkeämmän rimoituksen myötä ja terassi sai heti uuden ilmeen. Purkutöiden jälkeen teimme siis rimoituksen itse ja onneksi vielä ehdimme tekemään maalaustyötkin, kun lämpimiä ilmoja riitti tänä syksynä. Koska muutos teki sisäänkäynnistä modernimman, piti seuraavaksi tehdä myös valaistukselle jotain. Eikä valaisimia voinut tietenkään vaihtaa pelkästään etupihalta, joten niinpä koko talon pihavalot lähtivät vaihtoon. 

Valitsimme valaisimiksi yhteistyössä Airamin kanssa Alppila XL valaisimet ja miten mukava nyt pimenevänä aikana on ollut käyttää uusia valoja.
Eniten pidän näiden valaisimien muotoilusta, mutta myös kahteen suuntaan osoittavasta valosta. Valaistus tuo rakennukselle korkeutta ja ryhtiä ja ikäänkuin herättää sen henkiin. Valo toistuu räystään valkoisella alalaudoituksella ja se tuo taas lisää valoa.

Valonlähteiksi valitsimme Airamin LED valot, joiden värilämpö on 4000 Kelviniä, joka tarkoittaa aikalailla puhtaanvalkoista valoa. Vaikka valo on tavallaan aika kylmä se ei kuitenkaan sinerrä yhtään. Osuessaan talon rakenteiden valkoisiin osiin valo näyttää hyvin valkoiselta. LED valoilla säästyy myös energiaa ja ne ovat pitkäikäiset, toisin kuin aiemmin käyttämämme lamput. Nyt valaistus on helppohoitoinen, tehokas ja huoleton.
Tähän loppuu vielä ennen ja jälkeen kuvat terassista. Kyllähän tuo ilme oli jo aikansa nähnyt.. 😉

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti