Inspiraatiota vanhoista kuvista

Koska koti on rehellisesti ja lievästi sanottuna tällä hetkellä sotkuinen, päätin kaivella arkistoista muutaman vanhan kuvan. 
 
Samalla voin itsekin hakea vähän virtaa näistä, sillä jotenkin tuntuu että samalla kun pitäisi olla sata rautaa tulessa, ei oikeastaan ole virtaa tehdä mitään. Olo kyllä tuntuu myös vähän kipeältä joten syytä voi olla siinäkin. 

Opintojenkin puolesta on myös melkoinen paine, sillä päätin rutistaa ison osan opinnoista seuraavan 1,5 kk aikana. Apua. 

Mutta samalla odotan innolla, että pääsen myös luovien juttujen pariin. Esimerkiksi pukeutumishuoneemme saa lähiaikoina uuden ilmeen, siitä sitten myöhemmin lisää.

Ja odottaapa kuukauden päässä myös aika kiva reissu. Inspiration Blog Awards on käynnissä ja sen tiimoilta matkustan iloisen bloggaajaporukan kanssa Helsinkiin. Myös At home on ehdolla ja äänestämään pääsee tästä 🙂 Blogini on minulle myös tavallaan kasvutarina kohti sisustusopintojani ja alanvaihtoa. Joten jos pidät blogini sisällöstä ja ilmeestä, olisin kiitollinen äänestäsi ♥

Kylmien päivien iloksi tähän vielä muisto kesältä. Tuossa aurinkovuoteessa oli niin ihana köllötellä ♥

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti