Viime kesänä järjestettyjen Seinäjoen Asuntomessujen kävijät valitsivat Forte Kivitalojen kohteen 12 Villa Tango messujen parhaaksi taloksi.

Kohde 12 Villa Tango

Kohde 12 Villa Tango

Villa Tango sai 8,9 % annetuista äänistä. Kävijät arvostivat erityisesti kohteen ulkonäköä sekä sisustus- ja tilaratkaisuja. Villa Tango voitti äänestyksen myös sarjoissa Paras sisustus ja Paras piha.

Kohde 25 Cubo

Kohde 25 Cubo

Kisa käytiin kolmen kohteen kesken. Paras talo -äänestyksessä toiseksi sijoittui Teri-Talot Oy:n kohde 25 Cubo. Kolmannen sijan nappasi kohde 9 Heikius Hus-Talo. Kaikkien kolmen kärkeen sijoittuneiden kohteiden osalta äänestäjät arvostivat samoja asioita eli ulkonäköä sekä sisustus- ja tilaratkaisuja.

Kohde 9 Heikius Hus-Talo

Kohde 9 Heikius Hus-Talo

Paras sisustus -äänestyksessä kolmikon järjestys oli sama, mutta Paras piha -äänestyksessä kakkostila meni Heikius Hus-Talolle ja kolmannen tilan sai Cubo.

Sisustuksellisista ratkaisuista äänestäjät kiittelivät Villa Tangon laatutasoa sekä Cubon ja Heikius Hus-Talon värien käyttöä. Villa Tangon sisustuksen olivat suunnitelleet Leila Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti.

deko_kohde12_s

Cubon suunnittelusta vastasivat sen asukas Laura Jokiranta ja sisustussuunnittelija Elina Ristimaa. Heikius Hus-Talon sisustuksen oli tehnyt Ida Röj.

Lue lisää äänestyksen tuloksista: Asuntomessut