Tulevan kesän Seinäjoen Asuntomessuihin saat uuden perspektiivin osallistumalla Varpunen-blogista tutun Susanna Vennon vetämälle sisustusteemakierrokselle.

Maksuttomilla sisustusteemakierroksilla tutustutaan neljään Susanna Vennon valitsemaan sisustuksellisesti kiinnostavaan kohteeseen. Kierrokset kestävät noin tunnin, ja niille tulee ilmoittautua etukäteen Asuntomessujen verkkosivuilla.

”Messuvieraat voivat kiertää pienryhmissä sisustussuunnittelijan valitsemissa kohteissa, esittää kysymyksiä alan ammattilaiselle ja kysyä samalla vaikka vinkkejä oman kodin sisustukseen. Kokeilemme nyt ensimmäistä kertaa tämän tyyppisiä teemakierroksia messuvieraille”,  Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala sanoo.

Teemapäivä on 28. heinäkuuta, jolloin Asuntomessut ovat poikkeuksellisesti avoinna kello 10.00-22.00. Messujen illan iltalipun hinta on 15 euroa kello 18.00 alkaen. Päivälipun ostaneet messuvieraat voivat jatkaa päivälipulla myös koko illan ajan. Messubussit liikennöivät messuvieraiden parkkialueen ja messualueen välillä kello 22.30. saakka. Kaikki messukohteet ovat avoinna illan ajan.

Messujen ilta on kokonaisuudessaan teemapäivä, jonka aikana niin messutaloissa kuin muuallakin messualueella on ohjelmaa ja musiikkiesityksiä.

Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Deko julkaisee heinäkuun numerossaan Asuntomessujen virallisen sisustusluettelon, jossa esitellään kaikki sisustetut kohteet. Tilaa oma Deko kotiin, ja varmistat vielä heinäkuun numeron saannin suoraan postiluukkuusi!

Vaasa_pvälogo_CMYK_vaaka